Skip to content

Ideeën voor het versieren van verjaardagsfeestjes

Heb je enig idee wat ik bedoel met een thema? Als je bekend bent met het leven van de auteur, hoe het tot schrijven is gekomen, of het leven van je eigen Kinderfeestje Den Haag, dan heb je een aantal van dezelfde ervaringen die ik heb gehad. Ik maak geen grapje, soms kom ik een boek of een website tegen die een vooraf geschreven lijst heeft van populaire thema’s waar ze altijd mee lijken te komen. Dit zijn slechts voorbeelden en er zijn er honderden die je zou kunnen vinden.

Wat zijn ze?

Een veel voorkomend thema is een reisthema. De meesten van ons reizen op een bepaald punt in ons leven en dit thema kan enige structuur bieden en verwarring elimineren tijdens deze gaten in het geheugen.

Een ander thema is familie. Mijn man en ik bezitten het grootste huis dat ik ken en we schijnen altijd dingen te kort te komen om met onze kinderen te doen. Op een kerst besloten we een groot feest te houden voor de kinderen en ons allemaal. Wat kwam er in ons op? Uiteindelijk bedachten we thema’s voor elk deel van het huis en vonden we een andere manier om een koffer te vullen.

Er zijn ook gemeenschappelijke thema’s voor hobby’s. Mijn man vliegt graag vliegtuigen en ik bouw graag dingen. We werken vaak samen aan deze dingen. Ik doe elke dag nieuwe ideeën op door tijdschriften te lezen, de basisbeginselen van een ambacht te bestuderen en aantekeningen te maken.

Waar worden die voor gebruikt?

Deze ideeën en nog veel meer worden in mijn dagelijks leven gebruikt. Ik bedenk vaak een thema voordat ik naar buiten ga en mijn nieuwe kennis gebruik. Door thema’s te gebruiken, bespaar je jezelf de tijd en moeite om een week op voorhand te plannen. Door een thema te kiezen, kun je je geest openhouden voor inspiratie zonder dat je je er strikt aan hoeft te houden. Met een thema kun je zo’n beetje alles maken wat je wilt.

Enkele van de leukste manieren om een thema te gebruiken zijn voor het versieren van verjaardagsfeestjes, religieuze diensten, bruiloften, feesten en energieke fietstochten. Onze dochter trouwde bijvoorbeeld drie keer tijdens onze familievakantie, één keer op een groot strandfeest, één keer in het park, en één keer in de bergen. We hadden een geweldige tijd met het vieren van de bruiloften van onze dochter. Het strandthema was mijn favoriet van alle drie. We hebben één van die weekends doorgebracht met het bezoeken van verschillende stranden en we hebben een leuke tijd gehad om een band te smeden. Het parkthema vond ik ook geweldig, maar dat was voordat ik zijn persoonlijke taarttoppers zag!

Mensen gebruiken ze ook naar eigen goeddunken voor hun eigen persoonlijke taarttoppers, relatiegeschenken, pensioneringsfeestjes, teamtruien, feestdagen, enzovoort. Als je bezig bent met een relatiegeschenk, waarom niet wat persoonlijke noot toe te voegen aan het en het logo van het bedrijf op te nemen in de topper, zodat mensen het kunnen zien. Het is ook een geweldig cadeau voor werknemers. Het toont uw waardering voor hun harde werk, en helpt ook de aanwezigheid van uw bedrijf in de gemeenschap uit te breiden.