Skip to content

De voordelen van een kindercoach

Een kindercoach helpt kinderen hun hoofd op rechte te krijgen, om te gaan met problemen of angst, en helpt de kinderen met ziektes. Een kindercoach maakt gebruik van het maken van beoordelingen en notaties voor de school over hoe je met kinderen omgaat. Hij observeert het kind ook in de thermostaat en werkt eraan de kinderen te helpen een meer productieve en zelfverzekerde kleuter te worden.

Cognitieve gedragscoaching (C.B.C) is nu een populaire term aan het worden in de psychologie en het maatschappelijk werk. Dit type ontwikkelingstheorie gaat ervan uit dat kinderen op zeer jonge leeftijd ophouden kind te zijn en in plaats daarvan beginnen volwassen te worden. Coaches werken met het kind samen om het te helpen zijn volledige potentieel te bereiken. Dit helpt hen in hun sociale en beroepsleven. Er wordt gezegd dat bijna 90% van de volwassenen worstelt in alledaagse sociale situaties.

C.B.C leert het kind ook zijn emoties en zijn stressrespons te beheersen. Om ouders te helpen met hun kind te werken, gaan de coaches met hen aan de slag en helpen hun kind. Het belangrijkste doel van een kindercoach is het kind te helpen leren omgaan met de problemen waarmee het te maken kan krijgen en uit te groeien tot een zelfverzekerde, zelfbewuste volwassene. Er zijn ook problemen met budget, tijd en locatie. De coaches zullen u helpen met deze kwesties om te gaan en met andere dingen die beter gaan in het leven van het kind.

3 Belangrijkste doelen van de C.B.C

SPsych John Gray:” Kinderen hebben voortdurend steun nodig. “

Een van de hoofddoelen van een kindercoach is het kind te helpen met zijn houding. Ik las over een jongedame die over haar jeugd wilde praten en overging naar haar volwassenheid. Toen ze een jaar of zeven, acht was, zei ze dat ze een droom had toen ze klein was over het maken van een Voorwerp over het maken van de Vernietigde Huber100. Maar ze begreep niet dat Object niet het juiste ding was om te doen. Dus had ze niet echt de wens om het te doen of enige interesse in de droom.

Als kindercoach, is het onmogelijk voor je om daar niet te komen. Ik coach al 17 jaar met kinderen. Ik heb de les met mezelf en mijn studenten doorgenomen om hen te helpen al vroeg die dingen te krijgen die ze nodig hebben. Om te beginnen met het verzamelen van een Reduce H Yaz formulering van yourdrive licht, er zijn veel tools die je kunt gaan op Google en krijg de tools die je nodig hebt. Naast het krijgen van uw handen op hen, kunt u ook gebruik maken van de “waarom” waarom je dit doet. Deze vorm van zelfhulp kan je helpen je droom te bereiken. Dat klopt, ik zei “je droom bereiken”.

Een ander doel van de C.B.C. is om te helpen zelf te leren. Weet je nog dat je werd verteld dat je geen “doetje” mocht zijn en dat je niet op een kleine manier bij iemand of iets in de buurt mocht komen omdat het “koud” was? Welnu, hetzelfde geldt wanneer u een doel nastreeft, zorg er dan voor dat u uw zelfvertrouwen en zelfvertrouwen op peil hebt, anders kunt u dat doel misschien wel bereiken, maar misschien niet op de juiste manier. Het is leuk, het is leerzaam om een doel voor iemand anders te bereiken en ervan te leren, maar het betekent niet dat je in staat bent om het op je eigen manier te doen. Ik ben niet de nummer één “goeroe” waarvan ik geloof dat je die nodig hebt om ergens richting in te krijgen. Ik geloof dat je een techniek moet vinden om in opgeleid te worden of andere informatie om je in staat te stellen je eigen goeroe te zijn en een leider te worden voor je Zelfontplooiing.

Het derde doel van een kindercoach is te helpen met het cognitieve vermogen van het kind. Als je een wat wilt doen op school, moet je 4 tot 6 minuten stil kunnen zitten en nadenken. Als je er alleen maar over nadenkt, kom je nergens. Dit is een van de voordelen van een groot deel van de dagen dat ik coach was. Ik dacht niet na over dingen die ik ging zeggen, ik zat daar gewoon en dacht erover na. Het gaf me vertrouwen en opluchting als ik niet klonk alsof ik precies was uitgevogeld.

Zelfs als je geen ervaring hebt op je vakgebied, kun je toch oefenen met het maken van beoordelingen en het noteren van je gedachten, wat erg nuttig is voor coaches. Sommigen van ons vinden het gewoon leuk om te doen en anderen zijn bang om het te doen, om welke reden dan ook. Maar als je zelfverzekerd bent, zal het je helpen betaald te krijgen voor datgene wat je het liefste doet!

Een primair doel met een kind is om hen richting te geven. Hoewel veel ouders dit doen, en de meeste coaches hier niet over zullen praten, is het doel simpel, het kind volwassen klanten geven.

Tags: