Skip to content

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Hilversum

Sinds de geboorte van mijn kleine meisje heb ik het op mij genomen om gidsen en boeken te zoeken en te vinden met een speciale focus op kinderopvang voor mij en mijn kind. Ik heb hoog en laag gezocht, vlaggen gekruist en zelf verouderd. Ik heb uren in de bibliotheek doorgebracht, me verveeld, in de rij gestaan ​​en door boeken gebladerd.

Uiteindelijk gaf de stress van het ouderschap me een tijdsbestek om kinderopvang te zoeken die niet alleen aan mijn behoeften voldeed, maar ook geschikt was voor de kinderopvang als geheel. De juiste manier van verblijven is helemaal aan jou.

Met trots kan ik zeggen dat ik een volledig erkende en verzekerde kinderopvangaanbieder ben! Een kinderopvangaanbieder moet het benodigde aantal lessen hebben, van autoveiligheid, van reanimatie van kinderen, van wet op kinderzitjes. Alle schoolgaande kinderen worden verondersteld naar school te gaan tot ze het zesde leerjaar bereiken. Er wordt verwacht dat een ouder overdag thuis is, maar doorgaans wordt aangenomen dat een kinderopvangorganisatie die meer dan 30 dagen na de laatste schooldag is geopend, tot nader order blijft.

Normaal gesproken gaat mijn kind twee dagen per week naar school, op de leeftijd van twee kinderen is dat waarschijnlijk een goede gok voor de spits. Als mijn kinderen terug naar de Noordpool reizen, heb ik 2 dagen per week (de stad uit gaan is hun keuze aan leuke activiteiten) om te babysitten. Ze zijn meestal tussen de 2 en 5 jaar oud.

Rotsklimmen in en uit het ijsstation is misschien wel de activiteit voor vandaag. Maar zoals wijs, zijn ze meestal alleen een goed idee in de zomer als het warm weer is en je 100% luchtvochtigheid kunt verwachten. Vergeet tot slot niet altijd de luiertas van uw kind te controleren als u het huis verlaat. Je weet nooit wanneer iemand eruit springt en moet worden veranderd.

Al vele jaren vinden mijn kinderen het heerlijk om gedempte kleurrijke draden te hebben waardoor ze zich "Licht!" voelen. Ik herinner me dat ik er een tijdje geleden over hoorde van een kikkerverzamelaar en onlangs een paar kocht in een donkerrode en witte hersenloze doos in flyerstijl. fuzz stof gemaakt Animal, inderdaad!

Als ik erop terugkijk, was mijn grootste angst dat een deken ergens achter zou blijven haken en helemaal te warm of te koud zou worden en dat ze zouden gaan zweten en plotseling als het niet Muffy was, zou het goed komen en weer opwarmen. Als kind werd ik vaak gewekt door aHey!, had de jas back-up nodig.

E netten zijn een geweldig product om cadeau te doen aan een ouder. Ze zijn wasbaar en gaan vaak langer mee dan gewone stoffen zoals: wol of een wol/katoenmix. Door hun lichtheid kunnen ze lucht naar uw kind laten stromen.

Een ander leuk idee is om te geven met behulp van een ventilator. Dit kunnen de vleugels van een vogel zijn. Ze kunnen worden aangepast met een extra staart. Deze zien er goed uit op een rood, wit of blauw overhemd en stropdas aan de voorkant. Het beste van alles is dat als je ze moet wassen, ze in de machine kunnen worden gedroogd. Ze worden vast een grote hit!