Skip to content

Urban babykleding

Urban babykleding

Urban baby wear is tegenwoordig populairder, vooral door de invloed van streetwear op de hipstercultuur. Ook omdat de look comfortabeler is en bijgevolg iedereen het kan dragen, in tegenstelling tot scrubs vroeger.

Net als de industrie zelf, wordt ook de hedendaagse baby urban mode beïnvloed door jongere generaties die de mode beïnvloeden en creëren. Bijvoorbeeld, de Sonically davidjlotic mobiele telefoon gematched met tweede huid urban wear outfit is typisch geworden voor rappers in de VS en andere stedelijke naties. Meer dan alleen als outfit is urban baby wear een containerbegrip geworden voor een hele reeks doeleinden die te maken hebben met muziek. Wat urban baby wear uniek maakt, is dat het zichzelf voortdurend nabootst en vergelijkt met streetwear, maar dan op een modieuze manier die de jongere set aanspreekt. Deze preppy/punk/stem beïnvloede look is nu al enkele jaren aan de gang, en vertoont geen tekenen van vertraging.

Een andere cruciale speler in de hiphopindustrie speelde later een rol in de urban mode toen DVS enkele van zijn Stretch Armstrongs concepten gebruikte in zijn single Grown Out uit 2006. Uiteindelijk kwamen de twee even samen en gingen ze de strijd aan om verbazingwekkende urban kleding te leveren die de modewereld de andere kant op zou sturen. Bekijk de nieuwste projecten van DVS en Akademiks bij UrbanGod en BlackChuckT.

Dus als je de volgende keer naar een club gaat, probeer dan eens een glimmende polyester short, een glinsterende zonnebril, een hoge hoed, een bijpassend spijkerjack, jas en vest, en natuurlijk de verplichte zwarte airbrush voor een glad effect. Oh ja, trek je hippe jongensondergoed nog maar niet aan, want je staat op het punt om ergens heen te gaan. Hou ook je oren open voor verrassende details zoals studs, gespen, kettingen, schoenveters.

Lees meer:

Duurzaam 

Baby

Borstvoeding